Sprangspraak biedt complete webredactie

logoJe kunt bij Sprangspraak terecht voor complete webredactie. Grotere bureaus splitsen het werk in specialistische functies: een redacteur voor de tekst, een designer voor het ontwerp, en een webmaster voor de techniek. Ik houd het in één hand, met als groot voordeel dat de afstemming optimaal is.

Sprangspraak is zeer flexibel, helpt snel met het oplossen van problemen, ook buiten kantooruren. Ik werk nauwgezet en betrouwbaar, heb oog voor details en neem tijd voor een persoonlijke benadering.

Sprangspraak werkt graag voor non-profit organisaties en ZZP'ers.

Inhoud

In mijn aanpak draait alles om de inhoud. Om het presenteren van informatie die mensen waarderen. Om het toegankelijk maken van eenvoudige teksten en van ingewikkelde teksten. In een rustige en gebruiksvriendelijke vormgeving zonder poeha.

Bij de inhoud gaat het niet alleen om wat jij wilt vertellen. Dat is wel het startpunt natuurlijk. En daarna gaat vooral om de vraag: wat heb ik te bieden aan de bezoekers? In welke informatie of producten uit mijn vakgebied zijn zij geïnteresseerd?

Niets is dodelijker voor een website dan foute of verouderde informatie. Gelukkig kun je op een website gemakkelijk fouten herstellen en informatie actualiseren. Een website is ook gebaat bij nieuwe artikelen die inspelen op de wensen van de bezoekers. Sprangspraak helpt dat te verwezenlijken.

Als webredacteur zorg ik voor een heldere menustructuur. Ik zorg dat de teksten goed leesbaar zijn op een beeldscherm, dat zoekmachines zoals Google de webpagina’s gemakkelijk kunnen vinden. En ik maak je bezoekers blij met webpagina's die snel laden op je beeldscherm.

Erger je je ook aan al die onnodige Engelse termen op veel websites? Die zitten soms verstopt in de Engelstalige programmacode.  Laat me je helpen ze allemaal te vervangen door Nederlandse woorden.

Gevonden worden

Wat ook het doel van je website is, een hoge plaats in de zoekresultaten van Google is een geweldige steun in de rug.

Het bereiken van zo'n hoge score is geen tovenarij. Het is zelfs verrassend simpel. Google gebruikt vele kenmerken om de score te bepalen, maar de kern is altijd: inhoud van hoge kwaliteit.

En goede inhoud combineert twee aspecten:
* Je weet wat je vertellen wilt, wat je uniek maakt.
* Je weet naar welke informatie je bezoekers op zoek zijn.

Sprangspraak werkt aan een goede aansluiting van beide aspecten. Want dan biedt de website inhoud die in een behoefte voorziet, en dus bezoekers trekt. En dat is toch wat je wilt.

Onderhoud

Met het maken van een mooie website is stap 1 gezet. Stap 2 is zorgen van de website goed blijft functioneren. Mensen onderschatten die tweede stap nogal eens - tot ze met hun handen in het haar zitten omdat de website opeens slecht werkt als gevolg van een haperende toepassing. Iedere website heeft onderhoud nodig: updates van programma's, herstel van storingen.

Essentieel is ook beveiliging van de website tegen aanvallen van hackers en spammers. En herstel van de website indien zo'n aanval onverhoopt succes heeft gehad.

Internet is een ontdekkingstocht

Steeds weer ontstaan nieuwe mogelijkheden op een voortdurend veranderend internet. En niet alleen vergroot ik zelf voortdurend mijn kennis; ook Joomla vernieuwt zich en verbetert zich voortdurend.

Voorop staat altijd een tevreden klant. Met vervolgens tevreden bezoekers van de website.
En ten slotte een tevreden webredacteur.

sprangspraak webredactieMeer weten over werk en tarieven?
Neem dan vrijblijvend contact op.

 

Sprangspraak in 3 woorden

1. Nieuwbouw
Bouw van een nieuwe website, met gebruik van het beheersysteem Joomla!.

2.Onderhoud
Verbeteren, actueel en veilig houden van je website.

3. Renovatie
Ingrijpend verbeteren van inhoud en structuur van een bestaande website. Een complete restyling van het uiterlijk is mogelijk.